H χρήση του ιστοχώρου μας γίνεται από τον οποιοδήποτε χρήστη χωρίς οποιαδήποτε εγγύηση. Τα όποια δεδομένα αναγράφονται αποτελούν απλώς γνώμες και απόψεις. Παρά την προσπάθειά μας τα δεδομένα να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν παρέχεται σε καμιά περίπτωση δέσμευση ή εγγύηση για την ακρίβεια και πληρότητα του περιεχομένου. Καμία δέσμευση δεν δίνεται και για την χρονική πραγματικότητα των περιεχομένων. Κατά συνέπεια δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Η έλλειψη ευθύνης εκ μέρους της σελίδας εκτείνεται και περιλαμβάνει οποιαδήποτε οικονομική ζημία ή κόστος προκληθεί στον χρήστη από μηνύματα και απόψεις τρίτων, χρήση υπηρεσιών τρίτων εταιριών, πρόσβαση σε υπηρεσίες των οποίων αποκτήσατε από σύνδεσμο (link). Η ίδια έλλειψη ευθύνης εκτείνεται και σε οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημιά προκλήθηκε σχετικά με πληροφορίες ή υπηρεσίες από το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που περιέχονται στο σιτε μας ή ανακτήθηκαν μέσω αυτού.
 

Προσωπικά Δεδομένα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση σας στην οποία θα αποσταλεί η παραγγελία σας , τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο εσείς θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) κ.λπ.
Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αποκαλύψουμε, δημοσιοποιήσουμε, παραχωρήσουμε ή ανταλλάξουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και δεδομένα που μας εμπιστεύεστε. Κατ εξαίρεση μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από εμάς, με την τήρηση πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας εάν αυτό επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.
 

Ασφάλεια

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Έτσι κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, με τρόπο που να μην είναι δυνατό να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.
 

Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, διαθέτουμε τους εξής τρόπους πληρωμής:
1. On-line, με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD ή AMERICAN EXPRESS -->που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα.
Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται με ασφάλεια μέσο PAYPAL.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε χρήματα είναι:

• Τραπέζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογαριασμού IBAN GR67 0172 0380 0050 3805 3060 035 Ονομασία: KEN GROUP ΕΠΕ
 

Τρόπος – χρόνος και κόστος αποστολής:

Τα είδη ή προϊόντα θα αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με παράδοση από εμάς ή από μεταφορική υπηρεσία. Η παραγγελία αποστέλλεται εντός 2 - 5 ημερών, καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών. Σε περίπτωση ζωντανών ζώων το διάστημα παράδοσης είναι από 3 – 20 μέρες. Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παράδοση λόγω έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε άμεσα, να ακυρώσουμε την παραγγελία και να επιστρέψουμε τυχών χρήματα που μας έχετε καταβάλει.
 

Εγγυήσεις

Τα πωλούμενα καλύπτονται από την εγγύηση που ορίζει ο κατασκευαστής. Το www.e-puppy.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για ελλείψεις ή ελλατώματα των πωλούμενων που προκλήθηκαν από κακή χρήση ή διαφορετική από αυτή για την οποία το προϊόν προορίζεται. Ο αγοραστής υποχρεούται να ελέγξει το προϊόν για ελλατώματα και ελλείψεις κατά την στιγμή της παραλαβής στον τόπο που έχει οριστεί κατά την παραγγελία. Σε περιπτώσεις παραδόσεων σε πρακτορείο ο έλεγχος πρέπει να γίνει κατά την στιγμή της παράδοσης σε πρακτορείο. Εάν δεν δηλωθεί ελλάτωμα η έλλειψη η παραλαβή θεωρείτε ανεπιφύλακτη και ο πωλητής καμία σχετική ευθύνη δεν φέρει. Στην περίπτωση των σκυλιών - κουταβιών ή γατών, ο αγοραστής υποχρεούται να αναφέρει κάθε πρόβλημα που προκύψει μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την παραλαβή του. Εάν δεν δηλωθεί πρόβλημα η παραλαβή θεωρείτε ανεπιφύλακτη και ο πωλητής καμία σχετική ευθύνη δεν φέρει. Στην περίπτωση που παρουσιαστεί ζήτημα με την υγεία του ζώου, αναλαμβάνουμε την νοσηλεία του δωρεάν σε κτηνίατρο δικό μας, έως και την αντικατάσταση του. Ο αγοραστής υποχρεούται να αναφέρει κάθε ζήτημα τέτοιο, χωρίς καθυστέρηση και πριν προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. Στην περίπτωση που ο αγοραστής επιθυμεί να ακολουθήσει το ζώο αγωγή σε κτηνίατρο της προτίμησης του, ο πωλητής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών ζημία που προκύψει υπ ευθύνης άλλου κτηνιάτρου.  
 

Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε ολικά ή μερικά μια παραγγελία για κάποιο προϊόν, όπως αξεσουάρ, κλουβιά, βιβλία κτλ., αυτό είναι δυνατόν να γίνει μέχρι την στιγμή που θα σας ειδοποιήσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Εάν η παραγγελία σας έχει σταλεί θα πρέπει να επιστρέψετε το προιόν άθικτο και με έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον αγοραστή. Στην περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας ζώων που έχει γίνει ειδικώς η εισαγωγή τους λόγω της παραγγελίας (κατόπιν συμφωνίας) κρατείτε το ποσό της προκαταβολής που έχει συμφωνηθεί και καταβληθεί ή διαφορετικά το 50% της τιμής τους  
 

Τιμές των πωλούμενων ειδών και προϊόντων

Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε είδος αναφέρουν την τελική τιμή εμπεριέχοντας τον φόρο 20%. Κατά την παραγγελία υπολογίζονται τυχόν κόστη μεταφοράς ή συσκευασίας. Πελάτες χοντρικής από Ελλάδα που έχουν ενδοκοινοτικό ΑΦΜ μπορούν να κάνουν παραγγελία δίχως να καταβάλουν τον φόρο ΦΠΑ. Οι τιμές αυτές αφορούν τα είδη τα οποία παρουσιάζονται στις ιστοσελίδες μας. Για τις παραπάνω περιπτώσεις εκδίδονται ανάλογα παραστατικά (τιμολόγια) από την έδρα μας, απλές αποδείξεις - τιμολόγια από τρίτους προμηθευτές. Οι τιμές αυτές αφορούν τα είδη τα οποία παρουσιάζονται στις ιστοσελίδες μας. Επιφυλυσασόμασθε του δικαιώματός μας να αναπροσαρμόζουμε τις τιμές.  
 

Προσφορές - Εκπτωτικά Κουπόνια - Κουπόνια Εγγραφής

Οι προσφορές εφόσον υπάρχουν αναγράφονται δίπλα στο είδος αναφέροντας παράλληλα την αρχική τιμή αγοράς. Ισχύουν για όσο διάστημα εμφανίζονται
Τα κουπόνια εγγραφής (voucher εγγραφής) εξαργυρώνονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εξαιρούνται της αγοράς ή παραγγελίας τροφών
 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε ή να ανανεώνουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Ως ιδιοκτήτες αναλαμβάνουμε δε την υποχρέωση να ενημερώνουμε το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.
   

Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ιστοχώρου μας, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις εξ αποστάσεως.
conditions

Χρειάζεστε ένα λογαριασμό; Εγγραφή

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο