Νέας Γης - New found land

€700.00(ΦΠΑ Περιλαμβάνεται)
23516
- +
Σε απόθεμα, Αποστολή: 1 έως 3 ημέρες
Το Νέας Γης είναι μια εξαιρετική συντροφιά. Είναι πολύ εγκάρδιο, θαρραλέο, γενναιόδωρο, και πανέξυπνο. Επίσης είναι ευγενικό, πιστό, ήρεμο και εξαιρετικά αφοσιωμένο στον ιδιοκτήτη του. Αγαπά και δένεται πολύ με την οικογένειά του, τόσο ώστε δε μπορεί να προσαρμοστεί με μια νέα οικογένεια. Έχει ισχυρά προστατευτικά ένστικτα. Μερικά αρσενικά μπορεί να είναι επιθετικά προς άλλα σκυλιά. Σε γενικές γραμμές, το Νέας Γης τα πάει καλά με άλλα ζώα. Είναι παιχνιδιάρικο και υπομονετικό με τα παιδιά. Αγαπά την ύπαιθρο και του αρέσει να κολυμπά.
Άλλη ονομασία:
Καταγωγή ράτσας:
Καναδάς
Ύψος:
63-74 Εκατοστά | 25-29 Inches
Βάρος:
45-68 Κιλά | 100-150 Pounds
Group
Σκύλοι Εργασίας
Χρωματισμός
Μαύρο, καφέ, άσπρο με μαύρα μπαλώματα
Χρησιμότητα
Σκύλος συντροφιάς
Ιδιοσυγκρασία
Φιλικό, έξυπνο, συντροφικό, προστατευτικό
Μορφολογία
Το Νέας Γης είναι ένα σκυλί με ογκώδη, δεμένο σωματότυπο. Έχει περήφανο, αξιοπρεπές και αξιαγάπητο παρουσιαστικό. Έχει βαριά κόκαλα και δυνατά ευθύγραμμα και παράλληλα μεταξύ τους πόδια. Το κεφάλι του είναι καθαρό, στρογγυλό με μακρύ ρύγχος και μεγάλα μάγουλα. Έχει μικρά, σκούρα καφέ μάτια και αυτιά μικρά, τριγωνικά με στρογγυλεμένες άκρες. Το τρίχωμά του είναι μακρύ, πυκνό, ίσιο ή ελαφρώς κυματιστό. Οι τρίχες γύρω από το πρόσωπο και το ρύγχος είναι κοντές και ίσιες. Το χρώματα του Νέας Γης είναι συνήθως γκρι, μαύρο, καφέ.

Ιστορικό
Το Νέας Γης ξεκίνησε στη Νέα Γη ως αποτέλεσμα διασταυρώσεων μεταξύ ιθαγενών σκύλων και ενός μεγάλου, μαύρου, σκύλου που ήρθε στο νησί από τους Βίκινγκς το 1001 μ.Χ. Η φυλή αυτή που χρησιμοποιήθηκε από τους ψαράδες για διάφορους σκοπούς, όπως την ανέλκυση των διχτυών, τη μεταφορά της βάρκας στη στεριά καθώς και για να ανασύρουν πράγματα που τυχόν είχαν πέσει στη θάλασσα. Το Νέας Γης είναι ένα εξαιρετικό σκυλί διάσωσης του νερού, και έχει σώσει πολλές ζωές.

Περιποίηση
Το χοντρό, παχύ τρίχωμα του Newfoundland απαιτεί καθημερινό βούρτσισμα γα να διατηρείται καθαρό και να μην δημιουργούνται κόμποι. Θα πρέπει να κάνει μπάνιο μόνο όποτε είναι απαραίτητο.

Γενικά θέματα υγείας
Όπως πολλές άλλες μεγαλόσωμες φυλές, το Νέας Γης πρέπει να ελέγχεται για δυσπλασίες. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για τους ιδιοκτήτες αυτής της φυλής να μην το αφήσουμε να γίνει υπέρβαρο. Αυτή η φυλή συνήθως ζει για 9 - 15 ετών.

Ιδανικές συνθήκες διαβίωσης
Το Νέας Γης μπορεί να ζήσει σε ένα διαμέρισμα, αρκεί να ασκείται συχνά και επαρκώς. ΤΟ ιδανικό θα ήταν να υπήρχε αυλή ή κήπος στο χώρο που ζει. Επίσης, θα πρέπει να του δίνουμε συχνά τη δυνατότητα να κολυμπά και να παίζει με το νερό.
Σχετικά είδη
Ντογκ ντε Μπορντώ - Dogue de Bordeaux

Ενώ το Dogue de Bordeaux ήταν κάποτε μια άγρια φυλή, σήμερα με την προσεγμένη εκτροφή έχουν μειωθεί ...

€720.00
Ντόγκο Αρζεντίνο - Dogo Argentino

Το Dogo Argentino είναι εξαιρετικός φύλακας και εκπαιδεύεται εύκολα. Είναι πιστό στην οικογένειά του...

€680.00
Ποιμενικός Καυκάσου - Caucasian Sheepdog

Ο ποιμενικός Καυκάσου είναι γενναίος, επίμονος και ατρόμητος. Εάν δεν εκπαιδευτεί και δεν κοινωνικοπ...

€560.00
Κάνε Κόρσο - Cane Corso

Το Cane Corso είναι αφοσιωμένο, πιστό, ήρεμο και άγρυπνο γύρω από το σπίτι. Διαρκώς ως στόχο έχει να...

€650.00

Χρειάζεστε ένα λογαριασμό; Εγγραφή

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο