Γερμανικός ποιμενικός - German Shepherd

€480.00(ΦΠΑ Περιλαμβάνεται)
77917
- +
Σε απόθεμα, Αποστολή: 1 έως 3 ημέρες
Ο Γερμανικός Ποιμενικός έχει εξαιρετικές ικανότητες ως σκύλος εργασίας. Είναι ατρόμητος, πρόθυμος, άγρυπνος και πολύ υπάκουος. Είναι σοβαρός και σταθερός με αξιοθαύμαστες ικανότητες μάθησης. Η φυλή είναι γνωστή για το θάρρος και την πίστη της. Αγαπά να είναι κοντά στην οικογένειά του, αλλά μερικές φορές είναι καχύποπτος με τους αγνώστους. Γενικά είναι σχεδόν πάντα καλός με τα άλλα ζώα, και είναι εξαιρετικό με τα παιδιά.
Άλλη ονομασία:
Alsatian, Deutscher Schaferhund
Καταγωγή ράτσας:
Γερμανία
Ύψος:
56-66 Εκατοστά | 22-26 Inches
Βάρος:
35-38 Κιλά | 77-85 Pounds
Group
Σκύλοι Εργασίας
Χρωματισμός
Μπέζ-καφέ, χρυσό, γκρί
Χρησιμότητα
Σκύλος συντροφιάς, φύλακας
Ιδιοσυγκρασία
Έξυπνο, προστατευτικό, φιλικό
Μορφολογία
Ο Γερμανικός Ποιμενικός είναι ένα ισχυρό, ευέλικτο σκυλί με αρμονική ανάπτυξη του κορμού και ευγενική εμφάνιση. Έχει δυνατό, εύρωστο κορμό, χωρίς να είναι ογκώδης και δυσκίνητος. Το μέγεθος του κεφαλιού του είναι σε αναλογία με το σώμα του. Έχει σκούρα, αμυγδαλωτά μάτια. Τα αυτιά του είναι μυτερά, όρθια, παράλληλα το ένα με το άλλο. Έχει μακρύ σκούρο ρύγχος και μαύρη μύτη. Το τρίχωμά του είναι μεσαίου μήκους, πυκνό και ίσιο. Στα πόδια είναι πιο κοντό, ενώ στον κορμό και το κεφάλι είναι πιο πλούσιο και μακρύ. Τα χρώματά του ποικίλουν, αλλά προτιμώνται τα έντονα χρώματα.

Ιστορικό
Ο Γερμανικός Ποιμενικός αναπτύχθηκε μέσα από διασταυρώσεις των μακρύτριχων, κοντότριχων και wire-haired ποιμενικών σκυλιών της Βυρτεμβέργης, της Θουριγγίας και της Βαυαρίας. Τον Απρίλιο του 1899, ένας διακεκριμένος εκτροφέας με το όνομα Captain Max von Stephanitz παρουσίασε το πρώτο Deutsche Schaferhunde, ή αλλιώς το Γερμανικό ποιμενικό.

Περιποίηση
Ο Γερμανικός Ποιμενικός θα πρέπει να βουρτσίζεται συχνά για να απομακρύνονται οι νεκρές τρίχες. Ωστόσο, εν χρειάζεται μπάνιο παρά μόνο 3-4 φορές το χρόνο, εκτός εάν είναι απαραίτητο.

Γενικά θέματα υγείας
Ο Γερμανικός Ποιμενικός είναι ένα πολύ υγιές σκυλί. Θα πρέπει όπως κάθε μεγαλόσωμη φυλή να ελέγχεται για δυσπλασίες. Σχετικά με τη διατροφή του, συστήνονται 3-4 μικρά γεύματα την ημέρα, παρά ένα μεγάλο για να αποφύγουμε το πρήξιμο. Και επίσης, δεν πρέπει να του επιτρέπουμε να γυμνάζεται για μία ώρα μετά το γεύμα. Ο μέσος όρος ζωής είναι 13 χρόνια.

Ιδανικές συνθήκες διαβίωσης
Ο Γερμανικός Ποιμενικός μπορεί να ζήσει σε διαμέρισμα, αρκεί να γυμνάζεται καθημερινά για τουλάχιστον 2-3 ώρες. Το ιδανικό θα ήταν να υπήρχε ένα κήπος, όπου θα μπορεί να παίζει, να τρέχει και να αθλείται όσο επιθυμεί.
Σχετικά είδη
Ντογκ ντε Μπορντώ - Dogue de Bordeaux

Ενώ το Dogue de Bordeaux ήταν κάποτε μια άγρια φυλή, σήμερα με την προσεγμένη εκτροφή έχουν μειωθεί ...

€720.00
Ντόγκο Αρζεντίνο - Dogo Argentino

Το Dogo Argentino είναι εξαιρετικός φύλακας και εκπαιδεύεται εύκολα. Είναι πιστό στην οικογένειά του...

€680.00
Ποιμενικός Καυκάσου - Caucasian Sheepdog

Ο ποιμενικός Καυκάσου είναι γενναίος, επίμονος και ατρόμητος. Εάν δεν εκπαιδευτεί και δεν κοινωνικοπ...

€560.00
Κάνε Κόρσο - Cane Corso

Το Cane Corso είναι αφοσιωμένο, πιστό, ήρεμο και άγρυπνο γύρω από το σπίτι. Διαρκώς ως στόχο έχει να...

€650.00

Χρειάζεστε ένα λογαριασμό; Εγγραφή

Καλάθι Αγορών
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο