ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ:     211 8004111 - 211 8004112    10πμ - 9μμ Δευτέρα - Παρασκευή

€500.00

Τσόου Τσόου - Chow chow


Άλλη ονομασία:  

Καταγωγή ράτσας:   Κίνα   

Ύψος:   46-56 Εκατοστά   |  18-22   Inches
Βάρος:   20-32 Κιλά   |   45-70   Pounds


Group
Χρωματισμός
Χρησιμότητα
Ιδιοσυγκρασία
Σκύλοι Εργασίας
Κανελί, Κρέμ
Σκύλος συντροφιάς
Φιλικό, έξυπνο, συντροφικό, προστατευτικό


Αξιολόγηση

Βαθμός εκπαίδευσηςΙκανότητα φύλακαΚατάλληλο για διαμέρισμαΣτοργικό - παιχνιδιάρικοΑνάγκη για άθληση

Τοποθετήστε το ποντίκι πάνω στην εικόνα για να δείτε την αξιολόγηση της ράτσας με κλίμακα από 1 - 5.

Μορφολογία

Το Chow Chow είναι ένα εύρωστο σκυλί με πολλές ιδιαιτερότητες. Έχει ευρύ, επίπεδο κεφάλι που στενεύει προς τη μύτη. Χαρακτηριστικό της φυλής αυτής, είναι η μπλε-μοβ γλώσσα. Τα αυτιά του είναι μικρά και στρογγυλά και η ουρά του είναι καλυμμένη με πλούσια γούνα. Το τρίχωμά του είναι παχύ, απαλό σα γούνινο και εμφανίζεται σε δύο χρώματα: κοκκινωπό και κρεμ.

Χαρακτήρας

Παρά το γεγονός ότι το Chow Chow είναι συνήθως υπάκουο και ήρεμο, μπορεί επίσης να είναι ισχυρογνώμων και επίμονο. Είναι ανεξάρτητο, αυταρχικό, με σοβαρό χαρακτήρα. Είναι πιστό στην οικογένειά του και δένεται μαζί τους. Μπορεί να είναι επιθετικό προς τους ξένους που δεν του αρέσουν, αλλά εκπαιδεύεται ώστε να μην το κάνει. Το Chow Chow χρειάζεται έναν έμπειρο ιδιοκτήτη, που θα το εκπαιδεύσει με αποφασιστικότητα, ισχύ και δίκαιη αντιμετώπιση. Είναι έξυπνο πολύ και πολύ ικανό.

Ιστορικό

Η κατασκευή και η δομή των οστών του Chow Chow είναι παρόμοια με απολιθώματα σκύλων που έχουν βρεθεί και χρονολογούνται πριν από πολλά εκατομμύρια χρόνια. Η φυλή έχει γίνει γνωστή σε όλη την Κίνα εδώ και χιλιάδες χρόνια, όπου αρχικά χρησιμοποιήθηκε ως κυνηγός και φύλακας. Εικάζεται ότι ένας αυτοκράτορας διατηρούσε 2500 ζεύγη Chow Chow. Το Chow Chow έφτασε στην Αγγλία από εμπόρους στα τέλη της δεκαετίας του 1800. Το όνομά του πιθανόν προέρχεται από τον αγγλικό όρο "chow-chow" που αναφέρεται σε ανάμικτα τουρσιά που ήρθαν στην Αγγλία από την Άπω Ανατολή. Σήμερα, το Chow Chow είναι πολύ δημοφιλές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες ως σκύλος σύντροφος.

Περιποίηση

Το Chow Chow με το μακρύ, πυκνό τρίχωμα χρειάζεται τακτικό βούρτσισμα. Θα πρέπει να κάνει μπάνιο μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Γενικά θέματα υγείας

Το Chow Chow είναι σχετικά υγιές σκυλί. Χρειάζεται τακτικό έλεγχο στα μάτια του. Ζει περίπου 15 -17 χρόνια.

Ιδανικές συνθήκες διαβίωσης

Το Chow Chow μπορεί άνετα να ζήσει σε διαμέρισμα, αρκεί να γυμνάζεται επαρκώς. Προτιμά να τεμπελιάζει, αλλά είναι σημαντικό για την υγεία τους ότι γυμνάζονται καθημερινά.

Φωτογραφίες - Βίντεο

Chow ChowChow ChowChow ChowChow Chow

Κάλυψη μετά την αγορά

Guaranteed

30 ημέρες κάλυψη εκγατάστασης και προσαρμογής

1 έτος εγγύηση μορφολογίας και γενετικών ανωμαλιών

2 χρόνια εγγύηση για την περίπτωση ισχιακής δυσπλασίας

Παρότι οι γεννήτορες του σκύλου, μπορεί να μην έχουν καμία γενετική ανωμαλία, τίποτε δεν μας εξασφαλίζει στο μέλλον ότι, δεν μπορεί να τύχει να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα σχετικό. Για αυτό το λόγο και για να είναι οι πελάτες μας καλυμμένοι, παρέχουμε εγγύηση ενός έτους για κάθε γενετική ανωμαλία ή οφθαλμική ασθένεια, παρουσιαστεί στον πρώτο χρόνο της ηλικίας του ζώου.

ΔώραTo DVD "Νέο κουτάβι και τώρα τι γίνεται;" ...που έχει βοηθήσει χιλάδες νέους ιδιοκτήτες σε όλο τον κόσμο να "χτίσουν" μια καλή σχέση με τον νέο τους σύντροφο ΔΩΡΕΑΝ προπληρωμένες Θεωρητικές και Πρακτικές συμβουλές σε κάθε μας πελάτη.

Ανεξάρτητα από την ράτσα του μικρού σας φίλου, προσφέρουμε δωρεάν ένα πρόγραμμα αρχικών μαθημάτων διάρκειας 5 μηνών, σε έμπειρο εκπαιδευτή καλύπτοντας την ηλικία από 3 μηνών μέχρι 8 μηνών.

Με κάθε παραγγελία δώρο το starter kit της Hills
Διαθέσιμες Επιλογές:Είσαστε στη σελίδα: Πληροφορίες, τιμή - αγορά, για την Ράτσα Τσόου Τσόου - Chow chow

Είδατε πρόσφατα:
Κατασκευαστές
Αναζήτηση
 
Σύνθετη Αναζήτηση
Σε σύνδεση
1 Επισκέπτης 
1 Πελάτης
0 παραγγελίες
Μοιραστείτε Το
Μοιραστείτε μέσω Ε-Mail Μοιραστείτε στο Facebook Μοιραστείτε στο Twitter